... "Ως την αυγή θα αιμορραγώ, μα αύριο θα σ' έχω αφήσει πίσω"...
...Aν δεν μπορείτε να μας ακούσετε πατήστε στo ONAIR ...http://myradiostream.com/theradiosoul.
.... Και επιστρέψτε ξανά στο blog του Radio Soul http://webradiosoul.blogspot.gr/.

lisening

lisening

9 Μαΐου Ημέρα της Ευρώπης - Στην Πλατεία ΑριστοτέλουςΜε αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η πλατεία Αριστοτέλους μετατρέπεται την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι σε κέντρο ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση. 


Με την ευκαιρία του εορτασμού, τα γραφεία «Θεσσαλονίκη, Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», «Europe Direct Δήμου Θεσσαλονίκης», «Νέα Γενιά σε Δράση & Eurodesk» και «Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης», ενημερώνουν τους πολίτες για τις δράσεις που αναπτύσσουν στο επίπεδο της ευρωπαϊκής συνεργασίας.


Στελέχη του Δήμου και εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκονται στην πλατεία Αριστοτέλους για να πληροφορήσουν τους Θεσσαλονικείς και ιδιαίτερα τους νέους σχετικά με ζητήματα όπως η κινητικότητα και ο εθελοντισμός στις χώρες της Ε.Ε., αλλά και τα δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή ιθαγένεια.


Η 9η Μαΐου γιορτάζεται με ποικίλες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς αυτήν την ημέρα το 1950 ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ρομπέρ Σουμάν, διακήρυξε τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ) που έγινε το θεμέλιο για τη συνεργασία και οδήγησε στη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.