... "Ως την αυγή θα αιμορραγώ, μα αύριο θα σ' έχω αφήσει πίσω"...
...Aν δεν μπορείτε να μας ακούσετε πατήστε στo ONAIR ...http://myradiostream.com/theradiosoul.
.... Και επιστρέψτε ξανά στο blog του Radio Soul http://webradiosoul.blogspot.gr/.

lisening

lisening

Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Βήτα! (Video)


Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το 8ο προσωπικό άλμπουμ του K. Βήτα, που φέρει τον τίτλο “Αντήχηση”. Πρόκειται για ένα κύκλο τραγουδιών με έντονη ηλεκτρική διάθεση, στοιχεία χιπ-χοπ και ηλεκτρονικά χρώματα.


Τα τραγούδια βαθιά αποκαλυπτικά εκπέμπουν στοχασμό, με αναφορές σε κοινωνικά θέματα, στα δυσεπίλυτα ζητήματα της αγάπης αλλά και ένα διαλογισμό για την αξία και τη μελαγχολία της μοναχικότητας. Ένα άλμπουμ συναισθηματικά γυμνό και γεμάτο από τις αντανακλάσεις της κρίσης και του προσωπικού επαναπροσδιορισμού, αλλά και το
μοτίβο που διακατέχει όλη του τη μουσική πορεία, ότι σημασία δεν έχουν τόσο οι απαντήσεις όσο η αναζήτηση. Η Αντήχηση είναι διεισδυτική, γεμάτη από μελωδίες, σαν ένας δρόμος που στην πορεία του γίνεται αποκαλυπτικός.


Τα τραγούδια
 «Ένδεια» και «Ατέλειωτα Χρυσάνθεμα»μοιάζουν σαν να ξέφυγαν από τον μουσικό κόσμο των Στέρεο Νόβα. Η  Αντήχηση κυλάει σαν άγριος υδράργυρος , σαν ασημένια διαδρομή που κλείνει μέσα της  ηχοχρώματα και εικόνες , την ηχώ της εποχής . 

Όπως λέει και ο ίδιος
<< Η Αντήχηση μοιάζει με ένα γράμμα, ένα e-mail που στέλνεις σε ένα φίλο σου προσπαθώντας να του εξηγήσεις πώς περνάς αυτό τον καιρό. Είναι ένα ημερολόγιο με σκόρπιες σκέψεις, φευγαλέες εικόνες που μεταφέρουν τον απόηχο των πραγμάτων σήμερα >>.


Παρακάτω δείτε το
promo video στο οποίο μιλάει ο ίδιος ο Κ. Βήτα και παρουσιάζει ένα δείγμα της Αντήχησης.