... "Ως την αυγή θα αιμορραγώ, μα αύριο θα σ' έχω αφήσει πίσω"...
...Aν δεν μπορείτε να μας ακούσετε πατήστε στo ONAIR ...http://myradiostream.com/theradiosoul.
.... Και επιστρέψτε ξανά στο blog του Radio Soul http://webradiosoul.blogspot.gr/.

lisening

lisening

Παρασκευή 10 Μαΐου: Pre-Reworks Event εν όψη του Reworks Festival στη Θεσσαλονίκη


Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το Pre-Reworks Event υπόσχεται να μας δώσει μια πρόγευση του πολλά υποσχόμενου Reworks Festival, που θα πραγματοποιηθεί τον επερχόμενο Σεπτέμβριο.
Το warm-up event, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, με ένα εξαιρετικό line up απο σημαντικούς καλλιτέχνες .


Στο Pre-Reworks event κάθε χρόνο παρακολουθούμε ζωντανές εμφανίσεις και DJ sets καλλιτεχνών που κέρδισαν το χειροκρότημα στο Reworks Festival περασμένων ετών, μαζί με τα πιο δυνατά ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Στο φετινό line up παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα στην Γαλλική σκηνή σήμερα και resident των DC10 και Circoloco στην Ίμπιζα. Πρόκειται για τον Dyed Soundorom, που θα βρεθεί στην σκηνή του Pre-Reworks Event.


Μια από τις αποκαλύψεις του Reworks Festival 2011, ήταν αναμφισβήτητα ο James Holden. Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Air Stage παρουσίασε ένα εξαιρετικό set, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού και γι’ αυτό τον λόγο δε θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Pre-Reworks Event.

Ο And.id εμφανίζεται έπειτα απο καιρό στο Pre-reworks event. Μετά απο 2 και πλέον χρόνια θα παρουσιάσει το σόλο χορευτικό του Live. Οσοι το έχετε ακούσει γνωρίζετε την ατμόσφαιρα και του τί πρόκειται να συμβεί. Οσοι δεν γνωρίζετε ετοιμαστείτε για απίστευτες καταστάσεις.


Στο Pre-Reworks Event δε θα μπορούσε να λείπει ο Ison ο οποίος πλέον στο καθιερωμένο του closing set το οποίο έχει γίνει θεσμός θα μας χορέψει μέχρι την ανατολή του ηλίου και όχι μόνο. Το line up κλείνουν οι Darktom & George Adi.


Info:
Εισιτήρια:
10 Eυρώ μέχρι την 01.00 πμ


12 Ευρώ μετά την 01.00 πμ


Οι πόρτες ανοίγουν: 22.30


Χώρος: Βlock 33
(26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη)