... "Ως την αυγή θα αιμορραγώ, μα αύριο θα σ' έχω αφήσει πίσω"...
...Aν δεν μπορείτε να μας ακούσετε πατήστε στo ONAIR ...http://myradiostream.com/theradiosoul.
.... Και επιστρέψτε ξανά στο blog του Radio Soul http://webradiosoul.blogspot.gr/.

lisening

lisening

Ετοιμάζεται ταινία για τους Ramones!


Σύμφωνα με την χήρα του Johnny Ramone μια ταινία για το πρώτο πανκ-ροκ συγκρότημα όπως τους θεωρούν πολλοί, είναι σε φάση προετοιμασίας και θα ξεκινήσει να γυρίζεται σύντομα.


Η
Linda Ramone δήλωσε ότι έχει στα σκαριά μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά για να ξεκινήσει η παραγωγή μιας ταινίας για τους υπέροχους Ramones. Ακόμα βέβαια δεν έχει απόλυτα ξεκαθαριστεί αν το περιεχόμενό της θα εστιάζει κυρίως στην μπάντα ως σύνολο ή μόνο στην αυτοβιογραφία του Johnny Ramones.

Η τελική κατεύθυνση της ταινίας το πιθανότερο είναι ότι θα εξαρτηθεί από τις τελικές αποφάσεις των κληρονόμων ή/και υπολοίπων δικαιούχων των δικαιωμάτων της μουσικής του συγκροτήματος.


Το σίγουρο είναι ότι η Linda Ramone προτίθεται να προχωρήσει αυτό το project όπου και αν καταλήξει ως θεματολογία. Οι σύγχρονες μπάντες ακόμα βρίσκονται υπό την επήρεια του μουσικού δρόμου που χάραξαν οι
Ramones όλα αυτά τα χρόνια. Mια ταινία που θα μπορέσει να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο την διαδρομή αυτού του εκπληκτικού και πρωτοπόρου συγκροτήματος και για τις επόμενες γενιές θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον.


Ένα από τα πιθανά πρωταγωνιστικά ονόματα είναι ο 
Johhny Depp που θα μπορούσε να υποδυθεί άνετα τον Johnny Ramone, καθώς ήταν φίλοι την περίοδο του θανάτου του το 2004.