... "Ως την αυγή θα αιμορραγώ, μα αύριο θα σ' έχω αφήσει πίσω"...
...Aν δεν μπορείτε να μας ακούσετε πατήστε στo ONAIR ...http://myradiostream.com/theradiosoul.
.... Και επιστρέψτε ξανά στο blog του Radio Soul http://webradiosoul.blogspot.gr/.

lisening

lisening

Parov Stelar & Band 23 & 24 Mαΐου στην Ελλάδα!


Parov Stelar & band στην Ελλάδα για 2 συναυλίες στις 23 & 24 Μαΐου.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 Fix - Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 24 Mαΐου 2013 Βοτανικός - ΑθήναH φήμη επιβεβαιώθηκε ! Ο Parov Stelar επιστρέφει στην Ελλάδα για 2 μοναδικές συναυλίες !

Στις 23 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και στις 24 Μαΐου στην Αθήνα, ο Parov Stelar και η μπάντα του θα παρουσιάσουν επί σκηνής τις μεγάλες του επιτυχίες. Τα Chambermaid Swing, Homesick, Libella Swing, Mojo radio gang, Charleston Butterfly, Matilda, Catgroove, Love, Shine, Love, The Phantom θα μας χορέψουν χωρίς σταματημό!


Είναι το νεότερο μουσικό θαύμα της Αυστρίας..
Η μουσική του, ένα αμάλγαμα από Swing, τζαζ, breakbeat και funk.Πλέον δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.Είναι ο Parov Stelar και έρχεται στην Ελλάδα για 2 μοναδικές εμφανίσεις!Bio

Με την αλάνθαστη μίξη της Jazz & Swing και δείγματα από ρυθμική και ηλεκτρονική μουσική, έχει κερδίσει μια θέση στην κορυφή των διεθνών παραγωγών. Με την live μπάντα του έχει την δυνατότητα να μετατρέπει κάθε φορά τον ήχο σε ένα δυναμικό live show με sold out εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο.


Το 2003,μετά τις πρώτες κυκλοφορίες του, χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα καθώς και το πραγματικό του όνομα, Μarcus Füreder, ίδρυσε την Etage Noir Recordings. Από τότε υπογράφει τη μουσική του με το όνομα Parov Stelar.


Το 2004, το “KissKiss ΕΡ” και η αμέσως μετά κυκλοφορία του άλμπουμ του “Rough Cuts” έχουν ήδη περάσει την break-through στη διεθνή ηλεκτρονική μουσική σκηνή.
Η ασυνήθιστη προσέγγισή του στη μουσική παραγωγή σε συνδυασμό με την
Αισθητική του στον ήχο οδήγησε το όνομα του στη φήμη πως είναι ο πρωτοπόρος ενός νέου είδους μουσικής.


Ο όρος
<<Electro Swing>> έχει καθιερωθεί για αυτό το είδος μουσικής πια και ο Parov Stelar είναι ο δημιουργός της.


Τα άλμπουμ ”Seven and Storm”, “Shine” το διπλό άλμπουμ “Coco” αλλά και το “The Princess” το 2012 καθώς και πολλά singles και remixes έκαναν τον Parov Stelar έναν από τους πιο αξιόπιστους και επιτυχημένους καλλιτέχνες του είδους του. Τραγούδια του έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις και τον
κινηματογράφο, καθώς και σε περισσότερες από 700 συλλογές.


Η συνέχεια αναμένεται τόσο ενδιαφέρουσα όσο ο ίδιος και οι δουλειές του…..

Info:


Χώροι:

Βοτανικός, Κασσάνδρας 19, Ιερά Οδός & Σπ. Πάτση, ΑθήναFix, 26ης Οκτωβρίου, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Links:
www.non-net.com
www.parovstelar.com
www.etagenoir.com
https://www.facebook.com/parovstelar

Dates & Tickets

Πέμπτη 23 Μαΐου – Υπαίθριος χώρος ΦΙΞ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Τα πρώτα 1500 εισιτήρια θα πωλούνται προς 20 ευρώ. Μετά τα πρώτα 1500 εισιτήρια, τα υπόλοιπα εισιτήρια θα πωλούνται προς 25 ευρώ. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας διαδικτυακά μέσω της Tickethour www.tickethour.com. Tα φυσικά σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.


Παρασκευή 24 Μαΐου – BOTANIΚΟΣ – ΑΘΗΝΑ


Τα πρώτα 1500 εισιτήρια θα πωλούνται προς 23 ευρώ το καθένα. Μετά τα πρώτα 1500 εισιτήρια, τα υπόλοιπα εισιτήρια θα πωλούνται προς 27 ευρώ το καθένα. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας διαδικτυακά μέσω της Tickethour www.tickethour.com. Tα φυσικά σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.