... "Ως την αυγή θα αιμορραγώ, μα αύριο θα σ' έχω αφήσει πίσω"...
...Aν δεν μπορείτε να μας ακούσετε πατήστε στo ONAIR ...http://myradiostream.com/theradiosoul.
.... Και επιστρέψτε ξανά στο blog του Radio Soul http://webradiosoul.blogspot.gr/.

lisening

lisening

Σαν Σήμερα στη Μουσική 24 Απριλίου


1961 Στις ηχογραφήσεις του Harry Belafonte για το άλμπουμ "Midnight Special" κάνει την εμφάνιση του ένας νέος μουσικός ο οποίος παίζει φυσαρμόνικα. Το όνομα του Bob Dylan και η αμοιβή του... πενήντα δολάρια.

1965 Στη πρώτη θέση των Βρετανικών Singles Chart βρίσκονται οι The Beatles με το τραγούδι "Ticket to Ride". Ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios του Λονδίνου στις 15 Φεβρουαρίου του 1965 και θα είναι μέρος του άλμπουμ "Help!", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις  6 Αυγούστου του 1965.

1974
 Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός David Bowie κυκλοφορεί το άλμπουμ "Diamond Dogs". Είναι ένα θεματικό άλμπουμ με τον Bowie να αποτυπώνει την θεματολογία του βιβλίου του George Orwell "Nineteen Eighty-Four" στα τραγούδια του. Το εξώφυλλο είναι του Βέλγου καλλιτέχνη Guy Peellaert, ο οποίος παρουσιάζει τον τραγουδιστή μισό άνθρωπο μισό σκύλο. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Rebel Rebel", "Diamond Dogs" κ.α.

1989 Ο Tom Petty κυκλοφορεί το πρώτο του σόλο στούντιο άλμπουμ, με τίτλο "Full Moon Fever". Θα γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία φτάνοντας μέχρι την πέμπτη θέση του Billboard 200 και θα χαρακτηριστεί πέντε φορές πλατινένιο στην Αμερική. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "I Won't Back Down", "Free Fallin'" κ.α.


1998
 Ο πατέρας του τραγουδιστή Bruce SpringsteenDouglas Springsteen πέθανε στο Μπέλμοντ της Καλιφόρνια. Λόγω της εκρηκτικής σχέσης τους, ο Springsteen εμπνεύστηκε τα τραγούδια "Independence Day", "Mansion on the Hill", "Adam Raised a Cain", "My Hometown" και "My Father's House".